1 משרים את הדגים במים עם לימון למשך חצי שעה. שוטפים היטב ומסננים.
2 טוחנים את הדגים עם הכוסברה והפטרוזיליה, חצי מהשום ותפוח האדמה.
3 מתבלים את הדגים במלח, פלפל ופפריקה, מוסיפים את פירורי הלחם, כמון, ביצה ומעט שמן, מערבבים ומניחים בצד או במקרר.
4 קוצצים את השום, הגמבה והפלפל החריף ומגררים את העגבניות בפומפייה.
5 מכינים את הרוטב: שמים בסיר רחב את שאר השום, הגמבה, הפלפל החריף והעגבניות. מוסיפים מים ומתבלים במעט אבקת מרק עוף, כורכום, מלח ופלפל לבן. מביאים לרתיחה.
6 יוצרים כדורים מתערובת הדגים ומכניסים לרוטב הרותח לרבע שעה.
7 מערבבים בקערה קטנה שמן, כף פפריקה ורסק עגבניות, ומוסיפים לסיר. ממשיכים לבשל עד שהרוטב מסמיך.