המצרכים (4 מנות):
לתערובת תיבול קייג'ון:
להגשה:
אופן ההכנה:1 כותשים או טוחנים את כל התבלינים למרקם אחיד. 2 מושחים את נתח הסלמון בחמאה, מפזרים שכבת תיבול עבה ואחידה ומהדקים היטב. 3 מחממים מחבת ברזל, צולים 5 דקות על צד העור ועוד 5 דקות על צד התבלינים. 4 מוסיפים למחבת תפוחי אדמה ובטטות, מעבירים לתנור וצולים עוד 10 דקות בחום של 220 מעלות עד שהנתח שחור ועשוי לטעמכם. *** מותג SFN ,Sea Food From Norway, מייצא את הסלמון האיכותי ביותר, שטעמו עדין ומרקמו ייחודי. סלמון נחשב לחומר גלם מופלא ויכול להשתלב במגוון מתכונים בערבי שישי או במועדים חגיגיים, זמנים שבהם אתם יושבים סביב השולחן עם האנשים שאתם הכי אוהבים. הסלמון של SFN גדל בטבע פראי בנורווגיה, במים נקיים וקרים, שם קיימים התנאים המושלמים להתפתחותו. לכן, בפעם הבאה שתחשקו במנת סלמון פרימיום – חשוב שתשימו לב לסימון של ארץ המקור נורווגיה, וזכרו שתמיד עדיף לקנות אותו טרי. תראו את הציפוי הזה | צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכללבלוג המתכונים של אורלי ונמרוד - סיר פלא |