1 מקמחים היטב את פילה הלוקוס ומטגנים בשמן עמוק במשך 7 דקות עד שהוא מזהיב מכל צדדיו.
2 בסיר נפרד מטגנים עגבניות שרי, עגבניות תמר ועגבניות צהובות בשמן זית עם שום על חום בינוני-גבוה. מורידים מהאש. מוסיפים את עלי המרווה ואת פרוסות החצילים ביחד עם זיתי הקלמטה.
3 מחממים תנור ל-180 מעלות. מכניסים את הדג לסיר הרוטב ואז לתנור עם מכסה פתוח ומברישים את הרוטב על הדג כדי שיחדור פנימה.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.