1 מחממים תנור לחום גבוה.
2. טוחנים במעבד מזון את כוס אגוזי המלך אגוזי המלך לדרגה בינונית (לא אבקה ולא גרגרים עבים).
3. מכינים את הקרם: טוחנים את האגוזים, הפיסטוקים, שמן הזית, הפלפל והמרווה למחית חלקה.
4. לוקחים 2 כפות ממחית האגוזים ומורחים על כל פילה של דג.
5. מניחים מעל הפילה המרוח עוד פילה, טובלים את הדג בביצה טרופה ומצפים בתערובת של כוס האגוזים שטחנו במעבד המזון.
6. מטפטפים מעל המנה מעט טיפות שמן זית ומכניסים לתנור ל-15 דקות. כדי שהאגוזים לא יישרפו, מומלץ לכסות את הדגים בנייר כסף למשך 7-8 דקות, ובשארית הזמן לוותר על הנייר כדי לתת לאגוזים לתפוס צבע.