1 מבשלים כ-10 דקות את נתח הדג בתוך סיר עם שמן זית, בטמפרטורה שלא עולה על 50 מעלות. מוציאים את הנתח בעזרת כף מחוררת ומניחים בצד.2. מבשלים את הביצים בסיר. מביאים לרתיחה ומוציאים לאחר 3 דקות בדיוק. מקררים וקולפים.3. מסדרים בקערה רחבה לבבות חסה ועלי סלרי צעירים.4. פורסים תפוחי אדמה, בצל ועגבניות, ומוסיפים זיתים, צלפים, שעועית ומעט מיץ לימון.5. פורסים את הביצים ומניחים מעל הירקות.6. פורסים בעדינות את נתח הדג ומניחים מעל הסלט. 7. מתבלים בשמן זית ומלח ומגישים עם לחם טוב.