להכנת הדג
1 מקמחים קלות את נתחי הלוקוס, ממליחים ומפלפלים.
2. במחבת עם מעט שמן זית מטגנים קלות את הדג, עד הזהבה בשני הצדדים.
3. מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש (180 מעלות) ל – 10 דקות. (מומלץ לעשות זאת מיד לפני ההגשה על מנת לשמר את ה"קריספיות" של הדג).
הרוטב
4 בקלחת ממיסים את החמאה ומוסיפים את שיני השום הקצוצות וגרידת הלימון .
5. מוסיפים את הפרנו והשמנת , ממליחים ומפלפלים ומביאים לרתיחה.מנמיכים את האש למינימאלית.
מוסיפים את עלי הטרגון ומיץ הלימון.
6. מצמצמים את הרוטב על להבה נמוכה ומכבים את האש.
7. מסדרים על צלחת הגשה את הדגים מהתנור.
8. מקשטים את הדגים ברוטב השמנת.