1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2. מטגנים במחבת עם חמאה קוביות גזר עם מעט סוכר, עד שהגזר מתרכך. 3. מבשלים את תפוחי האדמה במים. מסננים ומניחים בצד. 4. מגררים את העגבניות וקוצצים את האפונה הירוקה על תרמיליה. 5. לוקחים סטייקים של דג, סוחטים עליהם מיץ לימון ומניחים כל אחד מהם על נייר אפייה. 6. מניחים על הדג קוביית חמאה, יוצקים כף יין לבן, מסדרים מעל הדג מעט מכל ירק ומתבלים במלח ופלפל. יוצקים שתי כפות עגבניות מגוררות ומעט שמן זית וסוגרים את נייר האפייה. חוזרים על הפעולה עם שאר הסטייקים. 7. מסדרים את כל המעטפות בתבנית ומכניסים לתנור לכ-20 דקות.