1 למילוי: מטגנים את השום במעט שמן זית, מוסיפים את הצלפים והעגבניות ומתבלים במלח ופלפל שחור. מוסיפים את הזיתים, מנמיכים את האש עד לאידוי מי העגבנייה ומקררים.
2 לויניגרט העגבניות: מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב.
2 לרוטב "הכל": בכוס עבה או במכתש ועלי כותשים את כל החומרים מלבד השמן ומיץ הלימון עד לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים את מיץ הלימון והשמן ומערבבים.
3 מילוי הדגים: לוקחים שתי ברבוניות באותו גודל וממלאים במלית. מקמחים וטובלים בביצה ואחר כך בפירורי הלחם, מטגנים בשמן עמוק עד לקבלת צבע זהוב, מוציאים ומניחים על נייר סופג.
4 טובלים באחד הרטבים ואוכלים.