לוקוס וירקות צלויים בתנורדג עסיסי הנאפה בתנור עם שלל ירקות ואז עובר לבישול ברוטב של חמאה ויין לבן![]() |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל220- מעלות. 2 מסדרים בתבנית את הירקות, הבצל הירוק והמרווה עם הדג. 3 בוזקים שמן זית, מתבלים במלח ים אטלנטי וצולים כ20- דקות. 4 מוציאים את התבנית מהתנור ושמים על הגז, יוצקים 1/2 כוס יין לבן ו-4 כפות חמאה ומסחררים קלות כדי ליצור חיבור של הנוזלים עם החמאה. 5 מבשלים את הכל כ-5 דקות ומגישים חם חם.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|