1 מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
2 מערבבים את כל המרכיבים (לא כולל הסלמון) בקערית, עד שהסוכר נמס.
3 מניחים את נתחי הסלמון עם העור כלפי מטה בתבנית מרופדת בנייר אלומיניום ועליו נייר אפייה (כדי למנוע זליגות). יוצקים את הרוטב והופכים את הדגים לכל הכיוונים, כך שיצופו כולם ברוטב. מחזירים אותם למצב בו העור כלפי מטה.
4 אופים 15-20 דקות, עד שצבע הסלמון הופך לכתום אטום. כדי שיהיה מזוגג כראוי, כדאי לפתוח את התנור כל 5 דקות ולהרטיב את הדגים ברוטב.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!