1 קולפים את תפוחי האדמה ופורסים לפרוסות בעובי חצי סנטימטר. קולפים את הבצלים ופורסים לפרוסות עבות. פורסים את העגבניות לפרוסות עבות. 2. מחממים את הציר ומוסיפים לו את הכורכום. 3. מתבלים את הדגים במלח ופלפל. 4. מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה (220 מעלות). 5. במחבת מחממים את השמן ומטגנים את הבצל והשום עד שהבצל שקוף. 6. משמנים תבנית אפייה בשמן זית ומרפדים את תחתיתה בפרוסות תפוחי האדמה. מתבלים במלח ופלפל. מפזרים את הבצל המטוגן ומסדרים מעל את העגבניות. שוב מתבלים. יוצקים לתבנית את הציר הרותח. 7. מכניסים לתנור (ללא כיסוי) ואופים ארבעים דקות. מוציאים את התבנית מהתנור, מניחים בה את הדגים ואופים עוד עשרים דקות. מגישים חם.