1 פורסים דק את הבצל הירוק, השום והצ'ילי.
2 מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את השום והצ'ילי במשך כ-2 דקות, עד להזהבה קלה של השום בלבד. מוסיפים את הבצל ומטגנים 2-3 דקות נוספות עד לריכוך הבצל.
3 מסירים מהאש, מתבלים במעט מלח ושומרים בצד.
4 באותה המחבת מטגנים את הדג במעט שמן. מתחילים כשהצד של העור כלפי מטה ולאחר 2-3 דקות הופכים ומטגנים את הצד השני.
>> כל המתכונים לשבועות
>> מתכונים לעוגות גבינה
5 מעבירים את הדג לצלחת ויוצקים את הסלסה מעל. מגישים עם ירק מאודה.
איפה אפשר להשיג דג ישראלי טרי?