1 מקציפים את החלבונים. 2. מקפלים את החלמונים אל החלבונים ומוסיפים מים. מקפלים פנימה את הקמח ומוסיפים את השמן בסוף. 3. מניחים את התערובת על גבי נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות כ-9 דקות עד שמזהיב 4. מוציאים ומגלגלים את הרולדה עם הנייר כשהיא עדיין חמה. 5. בינתיים מכינים את המיונז - במיכל שמים את כל מרכיבי המיונז ובעזרת מערבל יד מערבבים את כל החומרים. כשמתגבש המיונז בתחתית, מעלים את הסטיק בעדינות עד שהמיונז מוכן.
הרכבת המנה 6 מורחים מיונז על המאפה, מניחים את כל חומרי המילוי. מגלגלים, מורחים במיונז ומקשטים.