1 הכנת המצע: מבשלים את הבזיליקום והנענע במים חמים במשך כמה דקות ומעבירים מיד למי קרח.
2 טוחנים במעבד מזון ומוסיפים אליהם את תפוח האדמה המבושל והג'ינג'ר. מעבירים למחבת, מערבבים היטב ומוסיפים שמנת מתוקה, אגוז מוסקט ומלח ופלפל. מבשלים תוך כדי ערבוב כמה דקות, מוסיפים חמאה ומכבים את האש.
3 הכנת הדג: מתבלים את הדגים במלח, פלפל ומקמחים אותם מעט. ממיסים את החמאה במחבת, ומכניסים לתוכה בעדינות את חתיכות הדג. כאשר הן משחימות, הופכים לצד השני. כל צד צריך להיות במחבת כ-3 דקות.
4 במחבת נפרדת ויבשה, קולים את האגוזים וטוחנים אותם גס.
5 ההגשה: מניחים בצלחת גדולה ושטוחה כ-2 כפות מהקרם, עליו מניחים את הדג ועליו אגוזים.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!