1 משרים את האורז במים ומסננים. מרתיחים סיר עם מים. כאשר המים רותחים ממליחים בחצי כפית מלח לכל כוס אורז וב-3 כפות שמן קנולה.
2 מבשלים את האורז במים למשך 7 דקות.
3 מסננים ושוטפים את האורז.
4 מזלפים לסיר אחר שמן בנדיבות ומערבים איתו עם קצת כורכום, מוסיפים קצת מים ומבשלים עד לרתיחה. מעבירים לכוס.
5 מחזירים לסיר חלק משמן הכורכום. כאשר השמן חם מניחים בתחתית הסיר את תפוחי האדמה הפרוסים עד לכיסוי תחתית הסיר ועליהם את האורז המסונן (לא להדק את האורז). מוסיפים עוד משמן הכורכום בצידי הסיר כדי להעלות את גובה פני השמן.
6 בעזרת ידית של כף או מזלג יוצרים "ארובות" באורז כדי לאפשר לאדים לצאת. מכסים את הסיר ומטגנים במשך 2 דקות על אש גבוהה.
7 מניחים מגבת מתחת למכסה הסיר כדי למנוע בריחת אדים, ומבשלים את האורז לעוד כ-30-40 דקות על אש נמוכה.
8 להכנת הדג: מתבלים את הלוקוס במלח ולימון. מטגנים במחבת עם שמן חם, מכסים את המחבת על מנת שהחלק התחתון יטוגן והחלק העליון יאודה. כאשר החלק העליון של הדג לבן והחלק התחתון שחום – הדג מוכן.
9 מגישים לצד האורז ותפוחי האדמה.