1 הדג: משמנים את פילה הדג, ממליחים ומפלפלים. על פלנצ'ה מחוממת מניחים את הדג על הצד של העור מבלי להפוך.
2 כעבור 10 דקות, מוסיפים לפלנצ'ה את השום, הצ'ילי והכרישה. משגיחים כל הזמן כדי שלא יישרפו.
3 לגראטן תפוחי אדמה: פורסים את השומר לפרוסות דקות. בכלי הגשה קטן שאפשר לאפות בו מסדרים את תפוח האדמה ואת השומר, מגרדים אגוז מוסקט, מלח, פלפל ומעט צ'ילי פלפל חריף. מוסיפים חתיכה מהחמאה, שמנת ומעט טימין. מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות ואופים חצי שעה או עד לריכוך. מגבירים את החום ומשחימים (משגיחים שהגרטן לא יישרף).