סלט שומר- 1 מערבבים את כל מרכיבי הסלט בקערה. 2. קוצצים את השומר דק, מפלטים את פלחי התפוזים, פורסים את הפלפל האדום לטבעות (ללא גרעינים), מגרדים קליפת תפוז ולימון מוסיפים שמן זית ומיץ לימון סקאלופס אספרגוס ובמיה תאילנדית 1. מורחים את הסקאלופ בשמן זית מתבלים במלח ופלפל. 2. צולים במחבת פסים בחום גבוה את הסאלופ, האספרגוס והבמיה התאילנדית לרוטב ההולנדייז תפוזים ועירית 1. מרתיחים מים בסיר. בינתיים מפרידים את הביצים. על הסיר הרותח מניחים קערה עמידה בחום (שלא נוגעת במים - ה"בישול" נעשה באמצעות האדים) 2. ממיסים את החמאה במיקרוגל וסוחטים מיץ תפוזים. 3. בקערת האדים מתחילים בטריפת חלמונים ומוסיפים לסירוגין חמאה מומסת ומיץ תפוזים. 4. מיד כשהתערובת מתחילה להסמיך מורידים את הקערה מהסיר. 5. מוסיפים עירית קצוצה, מלח ופלפל ומגישים חם על הסקאלופס