1 מצפים את הדג בהרבה עלי טימין קצוצים עם מלח ופלפל שחור וקצת שמן זית, מניחים בצד מכוסה בניילון נצמד.
מכינים את חמאת עגבניות 1 לסיר קטן מכניסים חמאה, יין לבן, שום כתוש, צי'לי ובזיליקום. 2. סוחטים את העגבניות לתוך הסיר, לוקחים קרעים מהעגבניה ומוסיפים לסיר. מביאים לרתיחה ומצמצמים . 3. כשהרוטב הצטמצם, מכבים את האש ומוסיפים את החמאה תוך כדי בחישה עד להמסה. 4. מניחים בנייר כסף את הבצלצלים והשום, יוצקים שמן זית, מכסים ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות 5. באמצע האפייה מוציאים מהתנור, מפרידים את שיני השום, מוסיפים את הפלפל החריף ומכניסים הכל חזרה לתנור ללא כיסוי. 6. שולקים את הסלקים במים רותחיםכ-10 דקות, מקלפים , חותכים כל סלק ל - 4 רבעים, מכניסים לתנור שחומם מראש ל 230 מעלות לכמה דקות. 7. מוציאים מהתנור, מורחים בשמן זית ומכניסים לעוד מספר דקות. מוציאים ומקררים. 8. מפלטים את העגבניות ומניחים בתבנית עם טימין, מלח ופלפל ומכניסים לתנור למספא דקות. 9. בצל ירוק - מפרידים את כל העלים הירוקים, חולטים אותם במים רותחים, מצננים, מרסקים אותם בסטיק עם קצת ממי הבישול. 10. מוסיפים מעט סוכר, עד שנוצר רוטב ירוק. מסננים את הרוטב ומנחים בצד. 11. את שורש בצל הירוק מניחים בתבנית עם קצת שמן זית וצולים אותו בתנור. 12. לוביה - חולטים במים רותחים ומקפיצים עם חמאה ושום. 13. במיה - מקפיתים בחמאה ושמן זית ומתבלים במלח ופלפל. 14. מטגנים את הדג מטגנים במעט שמן זית משני הצדדים.
הרכבת המנה: 1 על צלחת הגשה מניחים כבסיס את יוגורט הבפאלו בנדיבות. 2. עליו מניחים פילה דג עם העור כלפי מטה 3. מעל מניחים את העגבניות הקלויות ומעליהם רוטב חמאה עגבניות וסוגרים עם הפילה השני. 4. עליו מניחים עגבניות מתוך החמאה. 5. בצדדים מניחים את כל הירקות, מפזרים קצת עלי ריג'לי ומגישים