המצרכים (4 מנות):למרק:
לקציצות הדג:
ל"חזרת" הסלק:
אופן ההכנה:1 המרק לדג: בסיר עם ליטר מים מבשלים את הירקות עם המלח, הפלפל והסוכר. מוסיפים למרק את העצמות ואת ראש הדג. 3 קציצות הדג: טוחנים יחד את כל מרכיבי הקציצות ויוצרים קציצות. מכניסים למרק למשך 20-25 דקות ולא מכסים את הסיר כדי שהרוטב יצטמצם. 4 סלט הסלק: חותכים את הסלק לפרוסות דקות, מכניסים לסיר עם להבה גדולה, מוסיפים את הסוכר ומיץ הלימון. מבשלים עד שנוצר מיץ סלק סמיך. 5 טוחנים את הסלק במעבד מזון (לא להגיע למחית). את מיץ הסלק שומרים בצד. 6 ההגשה: מניחים את הדג על צלחת. מפזרים את הגזר על הדג ומסביב. מוסיפים את הסלק לקישוט ולתוספת על אותה צלחת - כמו חזרת מתוקה. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|