1 מכניסים לתנור את הפלפלים בשלמותם. 2. קוצצים את כל עשבי התיבול והשום לתוך קערה. מכניסים לקערה את הפילטים. 3. מגרדים לימון וסוחטים אותו לתערובת. 4. מוסיפים שמן זית, מלח ופלפל ומערבבים. 5. מוסיפים פרורי לחם ומערבבים היטב. נותנים לתערובות לנוח מספר דקות ובינתיים מוציאים את הפלפלים מהתנור, מקלפים את הקליפה, וטחנים לפי צבע. לפלפל האדום מוסיפים שום, חומץ בלסמי, שמן זית, מלח ופלפל. ולפלפל הצהוב מוסיפים מיץ לימון, יין לבן, מלח, פלפל ושן שום. 6. יוצרים קציצות מתערבות הפילטים וצולים אותן. 7. בצלחת הגשה מסדרים את קרם הפלפלים ומניחים את הקציצות מעליהם.