1 הדג: מטגנים את הפלפל החריף בשמן עד שמתחילים להריח אותו ואז מוסיפים את השום. מוסיפים את העגבניות, הפלפלים, הכורכום, המלח, והכוסברה ומבשלים.
2 כשהרוטב מצטמצם, מכניסים את הדג ומכסים, מבשלים כ-20 דקות נוספות.
3 הפרנה: בקערה לשים יחד את כל החומרים. הבצק צריך להיות רטוב יחסית. מניחים בצד ומכסים עד שהוא מכפיל את עצמו.
4 מתחילים ללוש הבצק כשהוא מקומח היטב. מניחים בצד להתפחה שנייה. מחממים תנור ל-180 מעלות. מסדרים את הבצק בצורת לחמניות עגולות. מורחים חלמון ביצה מעל.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.