1 הרוטב: בסיר שמים את השמן, השום, שבבי הצ'ילי והפפריקה. מטגנים מעל להבה בינונית כדקה, עד שיש ריח נעים בחדר.
2 מוסיפים את הזיתים הקצוצים, העגבניות, הפלפלים החריפים והלימונים ולבסוף את כל הכוסברה והפלפלים החריפים היבשים. מכסים ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה נמוכה כ-30 דקות.
3 מניחים את הדגים על צלחת, יוצקים מעליהם את מיץ הלימון, מתבלים במלח ומשהים 10 דקות, ואז חותכים לפרוסות עבות.
4 מוסיפים את הדגים לתבשיל, ושמים מעל עוד קצת שמן וגבעולי כוסברה. מכסים ומבשלים 10-20 דקות, עד שהדג מתבשל לחלוטין.