1 מחממים תנור ל-170 מעלות.
2 בסיר על להבה נמוכה ממיסים את החמאה, מטגנים קלות את השום מוסיפים את היין הלבן ועשבי התיבול, מתבלים ומצננים. 3. מערבבים את הרוטב יחד עם קוביות הסלמון ואופים בתנור שחומם מראש כ-20 דקות.
4 בסיר מחממים שמן זית ומאדים לפי הסדר הבא – בצל, שום, גזר וסלרי. מאדים כמה דקות עד לריכוך הירקות ומוסיפים את העדשים והטופו.
5 מוסיפים את היין הלבן והשמנת מתוקה, מתבלים במלח, פלפל לבן ומעט אגוז מוסקט. מבשלים עד להסמכה של התבשיל ומורידים מן האש.
6 מסדרים בקערה את התבשיל, מעליו מסדרים את קוביות הסלמון ומגישים.