1 מניחים את הדגים בתבנית, מברישים בחמאה המומסת ומתבלים במלח ופלפל שחור גרוס. אופים בתנור בחום בינוני (170 מעלות) כ-20 דקות. (חשוב לא לאפות יתר על המידה כדי לשמור על עסיסיות הדג).
2 לרוטב: ממיסים במחבת את החמאה ומטגנים את הכרישה עד להזהבה. מוסיפים את היין הלבן ומבשלים כ-10 דקות. מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את עגבניות השרי, מערבבים כדקה ומכבים את הלהבה.
3 להגשה: מניחים את הדג על צלחת ויוצקים מעט רוטב מעל.