1 ממלאים קערת זכוכית (אפשר גם מקרמיקה או חרסינה) בינונית בגודלה במים עד כסנטימטר מהדפנות. חשוב להקפיד שהשכבה העליונה של הקרח דקה. יש לבדוק שוב ושוב את המקפיא עד לקבלת תוצאה נכונה. כאשר השכבה העליונה קופאת, יוצרים בה שני חורים קטנים, אחד מצד ימין ואחד משמאל, על מנת לחלץ את המים.
2 מרחיבים את אחד החורים עד לגודל של 2 ס"מ.
3 הסלט: מערבבים את דג הים עם שמן הזית, שמן האגוזים, המלח והסברס האדום.
4 מעבירים את כל המרכיבים דרך החור הגדול יותר בקרח. מפזרים מעל הקרח לואיזה קצוצה דק, סוכר, אבקת קוקוס, דבש ולימון.
5 לוקחים כף ודופקים בעדינות על הקרח, כשהשכבה העליונה מתחילה להתפצח. אוכלים עם הקרח.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים