1 מוציאים את הדג מהמקרר חצי שעה לפני השימוש על מנת שיהיה בטמפרטורה החדר. 2. מחממים מחבת היטב, מוסיפים חמאה ומניחים את הדג על המחבת, מתבלים במעט מלח גס ופלפל שחור גרוס. 3. צורבים דקה מכל כיוון, לא יותר כי הדג עלול להתייבש. לאחר סגירה של הדג מכל כיוון מוציאים מהמחבת ומניחים על צלחת הגשה. הדג מבחוץ עשוי אבל מבפנים צבע הדג יהיה עדין ורוד (וזו המידה המדויקת כדי שיהיה עסיסי ולא יבש). 4. מגישים את המנה עם ירקות ירוקים מאודים או פירה מעודן ומפזרים את הרוטב מעל הדג.