1 משרים את הדג במי מלח וחתיכות לימון במשך שעתיים לפחות.
2 חותכים את תפוח האדמה ואת הגזר לפרוסות.
3 חותכים את הפלפלים לרצועות (את הפלפל האדום ואת הפלפל החריף).
4 מטגנים חצי טיגון את התפו"א, את הגזרים ואת הפלפלים- כל אחד בנפרד.
5 לשמן שנותר במחבת מוסיפים כפית פפריקה ומערבבים.
6 מסדרים בסיר דגים את כל הירקות המטוגנים בשכבות, עליהם שמים את הדגים ומעליהם שמים את הלימונים שהיו מושרים עם הדג.
7 מערבבים בבלנדר את המים בהם הושרו הדגים, גבעולי כוסברה, חופן צלפים ו-100 גרם שיבולת שועל.
8 שופכים את כל הנוזלים על הדגים ומוסיפים את השמן עם הפפריקה.
9 לפני סגירת המכסה מוסיפים מעט מלח גס.
10 מבשלים על אש בינונית למשך 20 דקות.