1 מחממים תנור ל250 מעלות 2. מכינים את השקית: פורסים על משטח העבודה יריעה של נייר אלומיניום באורך 50 ס"מ ומעליה יריעה בגודל זהה. מהדקים את היריעה העליונה לתחתונה באמצעות קיפול של שלוש דפנות בלבד מוערכים קצת כדי להדק היטב. עכשיו אמורה להיות לכם שקית שפתוחה רק בצד אחד. 3. חולטים את השעועית: מכינים קערה עם מים קרים מאוד ומניחים בצד, מרתיחים מים ומוזגים לסיר עם מעט מלח, זורקים את השעועית למים הרותחים משהים אותה שם שלוש דקות מסננים ומעבירים למים הקרים (המים הקרים אינם הכרחיים אך הם מעניקים לשעועית צבע מרהיב ומרקם נחמד). 4. בינתיים פורסים את הפלפל לפרוסות גסות ומכניסים לשקית. 5. חורצים את הסלמון לכל אורכו, בערך בכל שלושה סנטימטרים. ממליחים, מפלפלים, מושחים בשמן זית או קנולה. מוודאים שהתיבול חילחל גם לתוך החריצים. (מומלץ להשתמש בכפפות, ריח של דגים לא יורד בקלות מהידיים). מניחים את הפילה החרוץ בשקית, על הפלפלים ומעל מפזרים את השעועית החלוטה.
6 בוזקים תימין, מלח, ופלפל לתוך השקית באופן די רנדומלי. זה לא באמת משנה כי כל הטעמים יתערבבו. מוזגים פנימה את היין, מניחים את החמאה בראש הערימה. סוגרים את השקית באותו אופן כמו שאר הדפנות.
7 אופים רבע שעה. 8. מוציאים על צלחת, קורעים את השקית מאוד בזהירות. אין דבר נחמד פחות מלחטוף את האדים האלו לפנים.
9 זוללים במהירות.