1 חוצים את הלימונים הפרסיים ושורים בקערת מים.2. קוצצים דק את עשבי התיבול.3. מחממים שמן זית בסיר, מוסיפים את הכרישה והבצל ומאדים עד שהם שקופים.4. מוסיפים לסיר את הלימונים הפרסיים עם המים, ועוד כוס מים.5. מוסיפים את מיץ הלימון ומביאים לרתיחה. 6. מוסיפים את השורשים ואת עשבי התיבול. מבשלים כ-20 דקות.7. מכינים את עיסת הקציצות: מוסיפים לדג נענע ופטרוזיליה, שמן זית ולחם רטוב. ממליחים ומפלפלים, וצרים כדורים.8. מכניסים את הקציצות לסיר ומבשלים 10 דקות נוספות.9. מגישים עם אורז לבן.