1 הכנת הרוטב: במעבד מזון שמים 4 כפות יוזו, שן ג'ינג'ר, שן שום, מלח ופלפל ומזלפים באטיות כחצי כוס שמן זית. 2. חולטים את האספרגוס במים רותחים (כ-10 שניות) ומצננים מיד במי קרח. 3. מלהיטים מחבת עם שמן זית, מניחים את הדג עם העור כלפי מטה ומנמיכים את האש. צורבים את הדג עד שהוא משנה את צבעו ללבן (כ-10 דקות) ואז הופכים לצד השני לכמה שניות כדי להשכים את הדג. 4. מניחים את הפילה על הצלחת. 5. מחממים את האספרגוס כמה שניות על המחבת (אותה מחבת בה השתמשנו להכנת הדגים). 6. מסדרים את גבעולי האספרגוס מעל הדג ויוצקים את הרוטב מעל. מפזרים סומסום שחור וצנוניות ומגישים.