1 הצ'יפס: חותכים את תפוחי האדמה לצ׳יפסים, שוטפים את העמילן מתחת לברז ומרתיחים במים מומלחים עד שהם מתרככים. מוציאים את הצ'יפס מהסיר ומייבשים. מטגנים בשמן חם מאוד עד לפריכות.
2 הירקות: עוטפים את האספרגוס, הנענע ואפונת השלג בניילון ומכניסים למים רותחים על מנת לבשל את הירקות במיצים של עצמם. מסירים את הניילון. מוציאים את האספרגוס ובמחבת מטגנים בחמאה עם מעט מיץ לימון . מועכים את אפונת השלג לפירה ומערבבים עם שמנת מתוקה, מלח ופלפל.
3 הדגים: מערבבים את כל החומרים לבלילה מלבד קמח האורז. סוגרים בצנצנת ומנערים היטב במשך 5 דקות. מכניסים ל-30 דקות במקרר. טובלים את הדג בקמח אורז ובבלילה ומטגנים על אש גבוהה.
4 במיקסר מערבבים את כל החומרים למיונז מלבד השמן. מוסיפים את השמן בזרם קבוע עד לקבלת המרקם הנכון. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים