1 מבשלים את הגזרים ואת תפוחי האדמה (אחרי קילוף) עד שהם רכים, מבשלים את התרד וקוצצים אותו. 2. חותכים את הבצל לקוביות קטנות, מטגנים בשמן זית עד שמתקבל גוון צהוב, מוסיפים את התרד, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם, מוסיפים אגוז מוסקט ומסננים. 3. חותכים את הגזר ותפוחי האדמה לקוביות, מוסיפים את התרד ומניחים על תבנית אפייה (אין צורך לשמן). 4. מניחים את הדגים על מצע הירקות, מוסיפים את השמנת המתוקה ומפזרים מעל גבינת פרמז'ן. 5. מכניסים לתנור בחום 180 מעלות למשך 20-15 דקות. כשהדגים מתחילים להשחים- מוציאים מהתנור ומגישים.