1 מניחים את הפילטים על תבנית משומנת בשמן זית, מפזרים מעט מלח ובוזקים מעט שמן זית. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות ל-4 דקות, מוציאים את התבנית ומניחים בצד.
2 בינתיים טוחנים את כל חומרי החמאה במעבד מזון ומוציאים לקערה.
3 מכינים את המלית: מוציאים מהחציל את בשרו וקוצצים. מערבבים בקערה את החציל הקצוץ עם שאר חומרי המלית ומניחים בצד.
4 מורחים על כל פילה בערך 2\1 כפית מהחמאה המתובלת, ועל ארבעה פילטים מורחים (מעל החמאה) כף גדושה מהמלית. סוגרים כל פילה עם מלית עם פילה ללא מלית, ומניחים על התבנית. אופים בחום של 250 מעלות 8 דקות, או עד שהעור מעט זהוב בצדדים (נזהרים שלא לייבש את הדג). מוציאים מהתנור.
5 בינתיים מכינים את הרוטב: ממיסים חמאה במחבת ומוסיפים את השמנת יחד עם שאר חומרי הרוטב. מצמצמים 5-7 דקות תוך כדי ערבוב. מורידים מהאש ומניחים בצד.
6 הכרובית: מבשלים את פרחי הכרובית בסיר 4 דקות, ומסננים. מחממים במחבת מעט שמן זית ומטגנים את השום כדקה. מוסיפים את הכרוביות, התימין, המלח והפלפל ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שהכרוביות מזהיבות מעט. מסירים מהאש.
7 טוחנים את כל חומרי השמן הירוק במעבד מזון ומעבירים דרך מסננת. לשמן המסונן מחזירים שתי כפיות מהפטרוזיליה הטחונה שלא עברה במסננת. מערבבים.
8 להגשה: מניחים בצלחת מעט מהכרוביות, מסירים מהדגים את שכבת העור העליונה ומניחים "סנדוויץ'" של דגים על הכרוביות. שופכים על הדג כף גדולה של רוטב שמנת ומזלפים מעל מעט מהשמן הירוק. לקישוט אפשר להניח על הדג שני גבעולי עירית ולזלף שמן ירוק על הצלחת.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!