1 מערבבים היטב את כל החומרים של הקציצות ומניחים במקרר לשעה.
2 במקביל מניחים בסיר שמן שומשום ומטגנים קלות את הג'ינג'ר עם השום, פלפל חריף והעגבניות.
3 מוסיפים את מחצית מכמות ציר העוף והבזיליקום ומבשלים כ- 20 דקות.
4 מוסיפים את חלב הקוקוס והסויה וממשיכים לבשל עד לרתיחה.
5 מכינים מהתערובת קציצות ומחליקים לסיר בעדינות.
6 ממשיכים לבשל עוד כחצי שעה.
7 מטגנים אורז כדקה ומוסיפים מים ואת שארית ציר העוף.
8 חותכים בצל ירוק לג'וליאנים ומוסיפים לאחר שהמים של האורז רותחים. ממשיכים לבשל כעשרים דקות.
>> והנה המתכונים שלכם לכל הימים בשבוע