חולטים את הכרישה, פורסים אותה לרצועות של 2 ס"מ, שוזרים את הרצועות שתי וערב, שיהיה מספיק לעטוף את הפילה. לוקחים את שני הפילטים של הלברק, ממליחים ומפלפלים ומשמנים בשמן זית את הפילה. מניחים פרוסה של בטטה, בעובי של 1 ס"מ, במרכז הפילה. מכסים עם הפילה השני, עוטפים בכרישה את כל הדג. מרתיחים מים בסיר עם ירקות: גזר, סלרי, קישוא והבצל. מביאים עד לרתיחה, ואז מניחים 3 וחצי דקות מכל צד את הלברק עם הכרישה. בזמן שהדג מתבשל, מזהיבים בצל ושן שום קצוצה עם חמאה, מוסיפים עירית, מיץ מחצי לימון, מלח ופלפל וכשהכל מטוגן מוסיפים למחבת חצי כוס יין לבן וחצי כוס מציר הירקות שבמחבת, מוסיפים פלפל ומלח. מצמצמים את הנוזלים עד כדי חצי מהכמות במחבת, ואז מוסיפים חמאה להסמכת הרוטב. מוציאים את הדג ומניחים על צלחת, חותכים לשניים באמצע המנה, שמים את הרוטב על הדג ובוזקים עירית ופלפל האדום.