1 טוחנים דק את הפיסטוקים ומוסיפים גרידה מלימון אחד.
2 סוחטים את הלימון על הדג, מעסים בשמן זית ומכסים בפיסטוקים.
3 מטגנים בשמן חם על הצד של העור כ-5 דקות. מטגנים את שאר הצדדים כדקה (לכל צד) ומכניסים לתנור על גריל, בחום של 200 מעלות, ל-5 דקות נוספות.
4 מכינים את הרוטב: מטגנים את השום, מוסיפים את העגבניות, כוסברה, פטרוזיליה, מלח, פלפל ופלפל חריף, ומבשלים כ-10 דקות. אם צריך, מוסיפים קצת מים.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!