1 חותכים את נתחי פילה הדג לרצועות ברוחב של ס"מ וחצי. 2. מערבבים בצלחת עמוקה 1 כוס קמח עם מלח, פלפל וגרגירי כוסברה כתושים 3. מקמחים את האידרה בתערובת הקמח. 4. מחממים שמן עמוק לטיגון בווק או סיר רחב, כשהשמן חם מטגנים את האידרה עד שהיא משחימה. מספיגים בנייר ומניחים על צלחת 5. טובלים את רצועות הפילה בקמח ומטגנים בשמן העמוק - 6-7 חתיכות בכל פעם, עד שהן זהובות ופריכות. מניחים אותן בערימה על האידרה ומפזרים מעל תלתלי בצל ירוק. 6. מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערית. מגישים יחד.