1 משרים את הדג במים וסוחטים היטב לפני הבישול (הדג צריך להיות יבש).
2 טוחנים את הדגים, חצי מכמות הכוסברה, תפוח אדמה, חצי בצל וחצי ראש שום במטחנת בשר או מעבד מזון.
3 מתבלים בכפית כמון, מעט פלפל לבן, מלח לפי הצורך ומעט שמן.
4 מוסיפים את הביצה, פירורי הלחם וחצי כף שמן. מערבבים ומניחים בצד.
5 חותכים את הכרפס לחתיכות של אורך 10 ס"מ (כולל עלים וגבעולים)
6 שמים את הכרפס בתחתית הסיר, מכסים במים (רותחים), מרתיחים עד לחצי בישול. (בערך 10 דקות)
7 מתבלים במעט כורכום, פלפל לבן, 1 כף מרק עוף.
8 מפזרים בסיר את שיני השום הנותרים.
9 מקלפים חצי לימון, חותכים לקוביות ומפזרים בסיר.
10 מוסיפים עוד כוס מים חמים כשהתבשיל מתחיל לרתוח.
11 יוצרים קציצות קטנות, מניחים בסיר ומכסים. מבשלים במשך 15-20 דקות.
12 מפזרים את הכוסברה שנותרה על התבשיל וממשיכים לבשל ללא מכסה עד שהתבשיל מוכן ללא הרבה נוזלים.
>> והנה המתכונים שלכם לכל הימים בשבוע