1 מכניסים לתבנית אפייה את ראשי השום המפורקים. 2. מגלגלים אותם במעט חמאה מומסת, שמן זית, מלח ופלפל. 3. מכניסים לתנור ל-25 דקות בחום של 230- 220 מעלות. 4. במחבת קטנה מאדים במעט שמן זית את הפלפל החריף והשום 2-3 דקות. מטרת האידוי היא להוריד קצת מהחריפות שלהם. 5. מוציאים את הפלפלים לקערית. 6. לאותה מחבת מכניסים מעט חמאה ומאדים את ירקות השורש כמה דקות עד שיתרככו. 7. מוסיפים מעט סוכר, פלפל ומלח. 8. מוציאים את תבנית השומים מהתנור. 9. מניחים על השומים את ירקות השורש. 10. חורצים בדג 4-5 חריצים. 11. מעסים את הדג בחמאה ושמן זית, ממליחים ומפלפלים. 12. דוחפים לחריצים את תערובת הצ'ילי והשום, וגם לבטן. 13. מניחים מסביב לדג את עשבי התבלין ומעט בתוך בטנו, יחד עם אחדים מהשומים האפויים. 14. מערבבים בקערה את המים, היין ומעט שמן זית. 15. יוצקים על הדג. 16. מכסים ברדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 230 מעלות למשך 10 דקות. 17. מוציאים מהתנור ומסירים את הכיסוי. 18. יוצקים על הדג מנוזלי הבישול וממשיכים לאפות 20 דקות נוספות. מרטיבים את הדג בנוזלי הבישול פעמיים-שלוש נוספות במהלך הבישול.