1 מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הירקות הצהובים ומקפיצים עד להשחמה קלה.
2 מוסיפים את השום ומערבבים היטב. מניחים את פרוסות הדג על הירקות ומעל מפזרים את עלי המנגולד והכוסברה הקצוצה. מכסים ונותנים לכל העסק להזיע.
3 לוקחים את כוס המים הרותחים ואליה מוסיפים את התבלינים, מערבבים עד להמסה.
4 יוצקים את הנוזל המתובל בעזרת כף על הדג ועל הירקות עד כיסוי של חצי הגובה.
5 מכסים שוב ומבשלים על אש קטנה כ- 7 דקות נוספות.
6 בצלחת רחבה או מגש מתכת מסדרים את החריימה. מסביב מניחים פרוסות צנונית, בצל ירוק שלם ופלחי לימון.
סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (2 מנות):
אנרגיה | 585 קלוריות |
חלבונים | 48 גרם |
פחמימות | 17 גרם |
שומנים | 36 גרם |
לטבלה המלאה
הערכים התזונתיים באדיבותעלולה להיות סטייה בנתונים
>> למתכוני התכנית השביעית של העונה החדשה