שניצל דג בתנוריש פילה דניס? מצוין. יש רק אמנון? גם טוב! כך או כך, תקבלו שניצלים עסיסיים ופריכים, טעימים וכיפיים - בין שתי פרוסות חלה או בצלחת עם אורז או תפוחי אדמה. מהמנות שאנחנו מוכנים לקלוט תמיד
צילום: מירי צדוק, עוגה לשבת
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-250 מעלות. 2 שוטפים את הפילטים ומנגבים במגבת נייר (זה חשוב, כדי שהרוטב ייספג בדג). 3 טורפים את הביצים ומערבבים עם שמן הזית, התבלינים והשום הכתוש. מכניסים את הפילטים (אפשר להשהות מעט במקרר). 4 מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה. מוציאים את הפילטים מהרוטב, מצפים בפירורי לחם ומסדרים בתבנית. 5 צולים 10-15 דקות. המתכון המקורי ועוד מתכונים מעולים באינסטגרם עוגה לשבת בתיאבון! |