המצרכים (6 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מחממים את השמן בסיר רחב ושטוח. מוסיפים שום ופלפל חריף ומטגנים דקה, עד שעולה ריח אבל השום לא משחים. מוסיפים את רסק העגבניות ומטגנים 4-3 דקות תוך כדי ערבוב. 2 מוסיפים פפריקה, כמון, קימל ומלח, מאדים עוד דקה, יוצקים כוס מים ומערבבים לקבלת רוטב דליל. טועמים ומתקנים תיבול. 3 מוסיפים את פרוסות הפורל ומכסים אותן ברוטב. מכסים את הסיר ומבשלים 15 דקות על להבה בינונית-נמוכה. 4 מוסיפים כוסברה קצוצה, מכסים שוב ומניחים למשך רבע שעה. * כדאי לדעת! במתכון האורגינל אין בכלל שימוש במים וכל הרוטב מבוסס על שמן (משהו כמו חצי עד שלושת רבעי כוס). זה כמובן טעים מאוד, אז לשיקולכם. המתכון באדיבות דרור פילץ ומעדניית פורל הדן. >> ולקינוח: עוגיות שוקולד ושוקולד צ'יפס. לא, זה ממש לא יותר מדי שוקולד>> אבי לוי מגיב על הפשיטה למסעדת המוציא |