1 פורסים את הפילה לפרוסות ומפזרים עליו מלח גס. 2. מעבדים במעבד מזון את הפלפל החריף, השום והכוסברה. 3. מחממים שמן בסיר ומוסיפים את העגבניות המרוסקות והתערובת ממעבד המזון. 4. מבשלים עד שנוזלי העגבנייה מתאדים קצת. 5. מוסיפים את תפוחי האדמה ולבשל 45 דקות. 6. אחרי 45 דקות בישול רוחצים את הדג במים ומכניסים אותו לסיר. 7. מוסיפים קצת מלח וכוסברה קצוצה ומבשלים עוד 20 דקות. 8. חשוב לא לבחוש את הרוטב עם הדגים, כדי שלא יתפרקו במהלך הבישול.