1 מטגנים את קוביות הדג בסיר סוטאז' עד שהן מזהיבות מכל הצדדים. מוציאים.
2 מטגנים יחד בסיר אורז, פלפלים, אפונה ובצל.
3 מוסיפים את קוביות הדג ומערבבים בעדינות. מוסיפים את התבלינים והכוסברה, מערבבים ומוסיפים 2 כוסות מים רותחים (אם משתמשים באורז בסמטי – כוס ושלושת רבעי מים יספיקו).
4 מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כ-20 דקות.
5 מסירים מהאש ומשאירים מכוסה 6 דקות. מפזרים בצל ירוק קצוץ וכוסברה קצוצה ומגישים.
איפה אפשר להשיג דג ישראלי טרי?