1 מחממים את שמן הזית או החמאה ומטגנים קלות את העגבניות. מוסיפים חומץ בלסמי וצלפים. ממליחים בחומר שבחרתם ומקפיצים מעט יחד. 2. מטגנים טיגון קצר מאוד את הפילטים במחבת עם שמן זית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, לעשר דקות בערך. משך הטיגון תלוי בעובי הפילט: ככל שהוא עבה יותר כך הטיגון ממושך יותר. 3. מוציאים את הפילטים וממליחים מעט. מניחים על צלחת הגשה. 4. בתחתית תבנית האפייה נותר מעט נוזל שהגירו הדגים. מוסיפים את הנוזל לרוטב ושופכים את הרוטב על הדג. מפזרים שמיר ופטרוזיליה ומגישים מיד.