1 יוצקים לסיר שמן זית, מוסיפים את השאלוטים, תחתיות הארטישוק, שום כתוש, קורנית ומערבבים. כשהירקות מתחילים להזהיב מעט, בוזקים יין לבן יבש, מלח, פלפל וציר ירקות. מבשלים עד אשר הארטישוק רך.
2 במקביל מתבלים את הדג במלח ופלפל .
3 מכניסים את תבשיל הארטישוק למעבד מזון (שומרים מעט מהנוזלים בצד) ומעבדים עד לקבלת מרקם עדין וחלק.
4 מוסיפים 4 כפות שמן זית ומלח וממשיכים לעבד.
5 יוצקים שמן זית למחבת טפלון ומטגנים את הדג מצידו של העור (לא יותר מ2 דקות).
הגשה:
מניחים במיה בצלחת הגשה, יוצקים רוטב ארטישוק מסביב, מפזרים מעט קוביות עגבנייה, וגבעולי קורנית.
>> והנה המתכונים שלכם לכל הימים בשבוע