1 מכניסים את כוס האורז עם 2 כוסות וחצי מים. מוסיפים למים את אצות הוואקמה ומבשלים עם מכסה סגור למשך 50 דקות על אש קטנה. 2. חותכים את האננס, ליצ'י והאגס לקוביות, מעבירים למחבת, מוסיפים 2 כפות רוטב סויה, כפית סילן, חצי כפית קורנפלור ומבשלים במשך דקה. מניחים בצד ומפזרים מעט עלי כוסברה קצוצים. 3. מכסים את הסיר מקש בכל עשבי התיבול ועלי המנגולד. מניחים מעל את הפילה לוקוס, מניחים את פרוסות הלימון על הדג ומבשלים למשך 10 דקות. 4. מערבבים במיקסר את המנגו עם 4 כפות שמנת, חצי כפית חומץ בלסמי וחצי כפית ג'ינגר מגורד 5. בקערה נפרדת מערבבים מים, כף וואסבי, כפית סוכר חום . חותכים את הסלק לפרוסות דקות ומוסיפים אותם לקערה להשריה. 6. חותכים את פילה הטובנה לפרוסות קרפצ'יו דקות. 7. מסדרים את הצלחת - מורחים את רוטב המנגו, מניחים מעליו את פילה הלוקוס, מעליו את קרפצ'ו הטונה. בצד הצלחת מניחים את האורז השחור עם אצות הים, עליו מפזרים מעט ביצי סלמון ומוסיפים את הפירות המבושלים. 8. בצלחת נפרדת מניחים את קרפצ'יו הסלק, מפזרים מעל מלח שחור, גרגירי תירס וכמה זרעי חמניות.