מחממים את התנור מראש ל-180 מעלות 1. במעט שמן זית מטגנים את השאלוט עד שהופך שקוף. מוסיפים את השום והג'ינג'ר והרוזמרין וממשיכים לטגן כדקה. מוסיפים יין לבן ציר דגים ומיץ לימון ומצמצמים. 2. מסננים ואת הנוזל שהתקבל מחזירים למחבת ומביאים לרתיחה, מוסיפים את החמאה ומצמצמים לרוטב אחיד. 3. מחממים מחבת טפלון היטב מוסיפים חצי כף שמן זית ו"סוגרים" את פילה המוסר כשהעור כלפי מטה. 4. מעבירים את הדג לתבנית קטנה ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך שמונה דקות. 5. מרכיבים את המנה: מניחים את הדג במרכז צלחת כשפילה אחד מונח על השני באלכסון ומוזגים את הרוטב המצומצם. מקשטים בענף רוזמרין ובפרוסת לימון צרובה במחבת.