1 במחבת עמוק או סיר גדול ממיסים את המיסו עם ציר הדגים, חשוב לשים לב לא לתת לזה לרתוח!
2 חותכים את הצ'ילי והג'ינג'ר לעיגולים דקים, ומכניסים עם הקפיר ליים למחבת.
3 מכניסים למחבת את הסלמון כשהעור שלו כלפי מטה. משקים בעזרת כף את הסלמון ללא הפסקה ברוטב במחבת, על מנת שגם החלק העליון של הדג יתחמם ולא יתייבש. כשהדג מוצק מלמעלה הוא מבושל.
4 מוציאים את הדג בעדינות רבה ומניחה בצלחת. חותכת את הירקות באופן גס, מכניסים לסיר ומבשלים כ-5 דקות.
5 בינתיים, מקלפים את העור של הדג ומפוררים אותו לפי כיוון הסיבים – לכדי רצועות דקות.
6 מכינים את צלחות המרק להגשה – יוצקים שמן שומשום בכל קערה ומצפים אותה בשכבה דקה. מניחים בקערה מעט ירקות, מעליהם מעט רצועות סלמון, שוב ירקות ושוב סלמון. שופכים מסביב לשכבות את המרק, כך שיהיה בגובה של שליש הירקות והדג.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים