1 שמים את האורז בסיר ומכסים אותו במים קרים, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מבשלים עוד 15 דקות עד שמוכן. אם רואים שהאורז התייבש והוא לא מוכן, מוסיפים מים וממשיכים את הבישול עד שהאורז מבושל אל דנטה. אם נשארים מים- מסננים. 2. מחממים תנור ל-180 מעלות.
3 קולים את השקדים בתנור שחומם מראש כ- 5 דקות ומקררים.
4 טוחנים את הפטרוזיליה ומוסיפים את השקדים ב"פולסים" (בהדרגה לאט לאט). שימו לב שלא לטחון יותר מדי. בסופו של דבר את השקדים רואים כחתיכות ולא כמחית.
5 במחבת עם קצת שמן זית מאדים שום כתוש, מוסיפים את האורז, דבש, מלח ופלפל.
6 מחממים תנור ל-200 מעלות.
7 מצפים את הצד העליון של הדג בפירורי השקדים ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך כ- 8 דקות עד שעשוי.
8 מניחים את האורז בצלחת רחבה ואת הדג מעליו ומגישים.